Reikicursussen

Reiki 1:
De inwijding in de eerste graad bestaat uit 4 inwijdingen totaal die je verdeeld over 2 avonden ontvangt. Met de inwijdingen wordt er een reinigingsproces in gang gezet dat het mogelijk maakt jezelf intuïtief en spiritueel (verder) te ontwikkelen. Tijdens de cursus leer je hoe je de reiki energie praktisch kan inzetten om jezelf en anderen te behandelen.

De cursus wordt in overleg gepland. De prijs is 150 Euro inclusief een boek en certificaat. Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd.

Reiki 2:
Met de inwijding in de tweede graad ontvang je tijdens 1 inwijding op 1 avond drie symbolen. Met de inwijding wordt je eigen reinigingsproces en ontwikkelproces verder gestimuleerd. De drie symbolen werken op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Tijdens de cursus leer je hoe je de symbolen kan inzetten voor het behandelen van jezelf en anderen ongeacht tijd en plaats.

De cursus wordt in overleg gepland. De prijs is 200 Euro inclusief certificaat. Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd.

Reiki 3a:
Met de inwijding in de derde graad ontvang je tijdens 1 inwijding op 1 avond het mastersymbool welke op spiritueel niveau werkt. Met de inwijding wordt je eigen ontwikkelproces verder gestimuleerd. Tijdens de cursus leer je hoe je het symbool kan inzetten voor het behandelen van jezelf en anderen. Daarnaast gebruiken we het symbool tijdens een gezamenlijk chakrameditatie.

De cursus wordt in overleg gepland. De prijs is 200 Euro inclusief certificaat. Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd.

Reiki oefenavond:
Tijdens een reiki oefenavond behandel je anderen en ontvang je een behandeling. Je kan er met al je vragen die je hebt op het gebied van reiki terecht. Een avond om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Voor deelname is minimaal Reiki 1 vereist.

De oefenavond wordt in overleg gepland. De prijs is 30 Euro. Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd.