Geneeswijzen

Reiki

Reiki is een methode die o.a. geschikt is voor de energiehuishouding. Met deze methode kunnen in de verschillende energiecentra en energiebanen (aura, chakra┬┤s en meridianen) blokkades worden opgespoord en daarna worden opgeheven waardoor het lichaam weer voorzien kan worden van de benodigde energie. De plaats waar zich de over of de onderenergie bevindt, vertelt iets over de oorzaak van de verstoring.

Touch for Health

Met Touch for Health laat je het lichaam vertellen wat er aan de hand is d.m.v. spiertesten. Afhankelijk van de uitkomst van deze test wordt er een methode uitgekozen om het lichaam in herstel te brengen. Bijvoorbeeld door het masseren van neurolymfatische punten om het lymfestelsel te activeren. Of door aanraking van de neurovasculaire punten om de bloedcirculatie te stimuleren. Ook kan er gebruik worden gemaakt van eliquers.

Communiceren met je lichaam

Op basis van hypnotherapie wordt er gekeken in welk deel van het lichaam emoties zijn opgeslagen. We gaan kijken hoe en wanneer deze situatie ontstaan is. Wanneer je begrijpt waarom het zich daar genesteld heeft, kan je het los laten waardoor klachten zullen verminderen/verdwijnen.

Mirjan 003 Mirjan 014 Mirjan 038 Mirjan 018